A kastély titkai - szabadulószoba - oldjátok meg együtt a rejtélyt

A kastély titkai – szabadulószoba

A füzérradványi Károlyi-kastély és parkja nem csak egy pillanatfelvétel a múltból. A szépségesen felújított kastély és az azt körülvevő park betekintést enged abba korba, amikor luxusszállodaként üzemelt. A kirándulás izgalmas családi – baráti programmá is alakulhat!

Találjátok meg együtt a gyilkost!

Nézzétek csak, mi vár rátok a füzérradványi Károlyi-kastélyban! Egy igazi kalandra hívnak benneteket, ami tele van rejtélyekkel és izgalmakkal! Na, mi lehet izgalmasabb ennél?

Úgy kezdődik az egész, hogy beléptek a kiállítótérbe, és onnan már nincs megállás! Teremről teremre kalandoztok, találkoztok „karakterekkel”, akik egy fiktív gyilkosság rejtélyét tárják eléd. Miközben kacérkodtok a gondolattal, hogy megoldjátok ezt a rejtélyt, megismerkedtek a kastély történetének rengeteg érdekességével is!

A játék maga arról szól, hogy meg kell találni az elkövetőt, aki egy műkincskereskedőt gyilkolt meg. A kérdés mindig a levegőben lóg, de a válaszokat a szabadulószobában kaphatjátok meg. Oda a titkok és a rejtélyek birodalmába vezetnek a nyomok!

A Rejtélyek Szobájában vár rátok az igazi kihívás! Egy keresztrejtvényt kell megfejtenetek, és hidd el, nem lesz könnyű dolgotok! Keresgéljetek, kutassatok, és a végén megtudjátok az elkövető nevét. És miért csak egy rejtvény legyen? Egy másik rejtvényben pedig három olyan motívumot kell felfedeznetek, ami a Károlyi családra jellemző!

Na, miért várnátok még? Irány a Károlyi-kastély, és merüljetek el a rejtélyek világában!

És ha kiakarjátok pihenni a nyomozás fáradalmait, foglaljatok szállást az Örömvölgy Vendégházban!

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!