Vendégházunk újdonságai 2023

Örömvölgy Vendégház fejlesztése 2023 – vendégházunk újdonságai

Restart 2023

2023 tavaszán egy hosszabb családi kirándulás kapcsán sok magánszálláshelyet kipróbáltunk, és sok remek ötletet gyűjtöttünk össze. Természetesen a jó ötletek mellett azt is Összegyűjtöttük, hogy mi az amit el kívánunk kerülni, ami nem tetszett a meglátogatott szálláshelyeken. Elhatároztuk, hogy a Covid19 utáni mélyrepülést egy repülőrajttal ellensúlyozzuk. A már eddig elvégzett, megvalósított ötleteinket foglaltam össze egy csokorba.

Felújított weboldal.

Jelenleg is felújított oldalunkat böngészheted. Célként azt tűztük ki, hogy egy könnyen használható, sok sok információt tartalmazó oldalt készítünk az Örömvölgy Vendégház számára. Modern megjelenés mellett fontos cél volt a jól használhatóság és a gyors betöltődés is. Bízom benne, hogy ezt a célt sikerült ezzel az új oldallal elérni.

Igyekeztünk a foglalás módját is a lehető legegyszerűbbé tenni. A modern kor igényeinek megfelelően készpénz helyettesítő fizetési módokat Vezettünk be, úgy mint átutalás, SZÉP kártya használata, valamint bankkártyás fizetés.

Újdonságok a kertben

Az érkező vendégeink először az utcafronttal találkoznak. Mivel fontos az első benyomás és a régi kerítésünk a korábbi átfestés ellenére egyre rosszabb állapotba került, ennek a megújítása lett az első lépésünk. Az erdei környezetben igazán jól mutató szélezetlen tölgyfa betétekkel helyettesítettük a fém részeket. Az eredmény szerintünk igazán mutatós lett. 

Vendégházunk újdonságai 2023

A másik szintén kültéri munka a 3 szobára redőny és szúnyogháló felszerelése volt. A külső megjelenés javítása mellett természetesen komfortosabbá is teszi a szállást. A redőny segít az árnyékolásban, ami támogatja a pihentetőbb alvást, a szúnyogháló pedig segít kívül tartani a kellemetlen vérszívó vendégeket,

A tűzrakó hely rostája is megújult, mert a régi “ kiégett”, és egy nagy adag fát is beszereztünk. Így továbbra is biztosított vendégeink számára a bográcsozási lehetőség és a szalonna sütés. Persze téli időszakban a lemezkandallók használata is biztosított.

A házban is több újdonság várja vendégeinket

Vendégházunk régi hűtője már közel 30 éves volt. Bizony megérett a cserére. Az energiafogyasztást is figyelembe véve egy család számára ideális méretű, relatíve nagyobb fagyasztó résszel is rendelkező új szekrény áll most már rendelkezésre.

Egy korábbi vendégünk szóvá tette, hogy a gyerekek számára tervezett 3. szobában miért nem biztosítunk olyan kényelmes feltételeket, mint a másik kettőben. És milyen igaza volt! A heverőt kidobtuk, az emeletes ágyat kényelmes ágyakká alakítottuk, amik szuper kényelmes matracokat kaptak. Most már baráti társaság érkezése esetén is mindenki kényelmesen pihenhet.

Vendégházunk újdoságai 2023 -

Bózsva az ország egyik legtávolabbi zugában található. Sokáig igazából megfelelő internet elérési lehetőségünk sem volt. A szomszédos dombon felállított Telekom adó torony ezen sokat segített. Most pedig megint szintet léptünk. Jelenleg már optikai kábeles nagy sebességű internettel rendelkezünk. Most már a sebesség és stabilitás is lehetővé teszi a távmunkát. Ha a Home Office munkát egy nem megszokott helyről végeznéd, szeretettel várunk!

Az egyik szobában egy kicsi vendég könyvtárat alakítottunk ki, egy kényelmes olvasósarokkal. Rossz idő esetén ez a kikapcsolódási lehetőség is rendelkezésre áll.

SDG 2023

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük