Küldetésünk

vendégeink pihenése

Egy szállás a Zemplénben, amit az igényeidre szabunk…


Néhány évvel ezelőtt barátainkkal foglaltunk egy szállást Közép-Olaszországban. A weboldal igényes volt, a fényképek vonzóak. Így aztán leautózott a csapat nyaralásának helyszínére. Az állunk akkor esett le, amikor elfoglaltuk a szállást.

Apró légterű, dohos szagú apartman, büdös ágynemű, kényelmetlen ágy. Nem sokáig bírtuk, továbbálltunk.

Jártál már így? Volt már olyan, hogy nem az várt a szálláshelyen, amit a a képek, a leírás, a videók alapján vártál? Még nem? Akkor nagyon szerencsés vagy, ha igen, akkor tudod miről beszélek.

Amikor eldöntöttük, hogy Bózsván vendégházat készítünk, megfogadtuk, hogy csak olyan minőségű dolgokat építünk be és használunk, aminek mi is örülnénk, amikor nyaralni megyünk. Biztos lehetsz benne, hogy nálunk megfelelő komfortot, és kényelmet találsz. A kiszuperált, “otthonról kikerült” hasznát ágyak helyett jó minőségű franciaágyakon pihenheted ki magad. Hiszen a pihenés alapja egy kényelmes fekhely, egy illatos ágynemű,  igazam van?

Megnyitásunk óta minden tavasszal kisebb-nagyobb felújítást végzünk. Ilyenkor igyekszünk figyelembe venni vendégeink visszajelzését.

Mivel oldalunkon jársz, úgy gondolom legalább annyira szeretsz kirándulni, és imádod a természetet, mint Mi! Amennyiben ez így van, itt a Zemplénben maga a CSODA vár. Érintetlen természet, gyönyörű túraútvonalak, történelmi emlékhelyek, a semmihez sem fogható csend, “ózondús” tiszta levegő, hogy csak a fontosabbakat említsem.

Küldetésünk változik…

de az élmény nem!

Az elmúlt évek soha nem látott eseményeket hoztak az életünkbe: COVID 19; az infláció nagy mértékű felgyorsulása, de ide sorolnám a “Home Office” kedvezőtlen hatásait.

Még nagyobb szükség van arra, hogy időt szánjunk a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Egyik kedvenc idézetemet hagy hozzam eléd:

” Amikor úgy érzed, hogy nincs időd megállni, akkor van a legnagyobb szükséged arra, hogy megállj, kikapcsolj, pihenj”

Nálunk lehetőséged van kikapcsolódni, pihenni, együtt lenni a családoddal. De ha csak szeretnél egy kicsit kizökkenni a hétköznapok sodrásából, távmunkát is végezhetsz innen a hegyek közül.

Várunk szeretettel: Márta és Lajos

Küldetésünk a pihenés! Vendéglátóid: Márta és Lajos