Szeretettek Köszöntjük az Örömvölgy Vendégházban

A legfontosabb tudnivalókat az alábbiakban foglaljuk össze. Annak érdekében, hogy Önök és az Önök után érkező vendégeink is kellemesen tölthessék el szabadidejüket, Vendégház használatba vétele előtt ismerkedjen meg Házirendünkkel.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a Vendégház használatba vételével Ön elismeri és elfogadja annak Házirendjét, valamint kötelezettséget vállal az Házirendben leírtak betartására és felelősséget vállal a Házirend be nem tartása miatt okozott kárért. A Házirend a Vendégházban tartózkodó valamennyi vendégre vonatkozik.

A szállást az érkezés napján 14.00 és 20.00 között lehet elfoglalni. Ha később érkezne, késéséről kérjük, telefonon tájékoztasson minket! Ha ezt elmulasztja, megeshet, hogy nem tudjuk fogadni. Az elutazás napján 10:00-ig áll rendelkezésre a vendégház. Egyéb lehetőségek (korábbi érkezés, későbbi elutazás) előzetes egyeztetés alapján lehetségesek a foglaltság függvényében.

A szálláshelyre megérkezés előtt a vendégeink kötelesek elvégezni a regisztrációt a „Vendégem szállás alkalmazásban”, és megérkezéskor személyes dokumentumaikat bemutatni a megfelelő azonosítás biztosítása céljából.

A szállást csak a teljes részvételi díj megfizetése után foglalhatják el. A tartózkodás során felmerülő esetleges extra költségeket az elutazás napján kötelesek megtéríteni.

A szálláshelyre érkezéskor a vendégház kulcsát segítőinktől kapják meg. Ezért megérkezés előtt kb. 15 perccel hívják Dzsupin Andreát a visszaigazoló Emailben található telefonszámon. Ők segítenek a szállás átvételében. Elutazáskor a kulcs átadását szintén velük szükséges egyeztetni.

A lefoglalt időpont előtti elutazás esetén a szállásdíjat részben sincs módunk visszatéríteni.

Érkezés során kérjük gondosan nézzenek szét. Amennyiben a vendégház felszerelésében sérülést, törést, vagy károkozást észlelnek, még az érkezés napján fényképpel kiegészítve a foglalas@zempleniszallas-bozsva.hu email címre legyenek kedvesek elküldeni. Ezzel elkerülhetik, hogy az előző vendég által okozott kár megtérítését Önökön követeljük.

A vendégház elhagyásakor a TV-ket és a műholdvevőt legyenek kedvesek kikapcsolni. A távirányítókat kérjük a helyükre visszatenni, az ablakokat bezárni és minden lámpát és egyéb elektromos berendezést kikapcsolni szíveskedjenek.

Mint minden háztartásban, a vendégházban is előfordulhat, hogy valami a vendégek hibáján kívül tönkremegy, vagy meghibásodik (pl. izzó kiégése, elem lemerülése stb.). Ha valamilyen rendellenességet észlelnek, az esetleges komoly károk megelőzése érdekében szíveskedjenek azt a szállásadóknak haladéktalanul jelezni a következő email címre írva foglalas@zempleniszallas-bozsva.hu , hogy minél hamarabb kijavíthassuk a hibát.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Csecsemő részére rácsos kiságyat ingyen biztosítunk. A 2 év alatti gyermek nem számít bele a vendégház 6 fős kapacitásába.

A szállásadó jogosult – előzetes bejelentés nélkül – ellenőrizni, hogy a szálláshelyen az előre bejelentett, illetve kifizetett létszámban tartózkodnak-e a vendégek. Az ellenőrzés nem járhat a vendég zaklatásával és az ellenőrzés, takarítás során a vendég személyiségi jogai tiszteletben tartásával járunk el.

Háziállatot tilos a szálláshelyre bevinni.

A vendégházban, szobákban lévő berendezés és dekoráció a szállás részét képezik és csak a szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet ezt átrendezni. Amennyiben megérkezéskor a mellékelt listából hiányzik valami, kérjük haladéktalanul jelezze a szállásadónak, amennyiben a szállás elhagyását követően a berendezés vagy a dekoráció hiányos, annak megtérítése a vendéget terheli.

Az átadott kulcsok esetleges elvesztése esetén vendégeink kötelesek azt haladéktalanul jelezni, és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.

Eltávozáskor és éjszakára kérjük a kapukat és az épület bejáratait kulcsra zárni!

A szállásadó nem vállal felelősséget a nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.

Amennyiben a tartózkodás alatt az apartmannal, szobával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítse arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.

A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget. A vendégház területén felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni, s amennyiben jelzik felénk a megadott időponton belül a megadott címre elküldjük.

A vendégeknek a házirendet figyelembe kell venniük, különös tekintettel a reggeli, kora délutáni és esti, illetve éjszakai órákra vonatkozó csendrendet illetően.

A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsiköltségeket, az ágyneműt huzattal, törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágyneműcserét, valamint a végső takarítást.

Kérjük, ügyeljenek a rendre és a tisztaságra. Elutazáskor az apartmanban, szobában kérjük, ne hagyjanak mosatlan edényt, ill. szemetet.

A konyhaszekrényben kisebb elsősegély-csomagot talál. Nagyobb baj esetén hívja a 112-es segélyhívó számot!

Tűz esetén a konyhában talál poroltó készüléket. Vészhelyzet esetén azonnal kezdje el a mentést és hívja a tűzoltókat 105-ös számon, majd azt követően a szállásadót!

A vendégház teljes területén dohányozni tilos! Kérjük, hogy a csikkeket az udvaron elhelyezett hamutálakban gyűjtsék össze.

Az apartmant a vendégek tisztán kapják meg, és ottlétük alatt maguknak kell takarítani.

A háztartási szemét gyűjtése a konyhában és a fürdőszobában található szemetesben lehetséges. Amennyiben ezek megtelnek, az udvaron lévő kukában helyezzék el azokat!

Amennyiben módjukban áll, kérjük éljenek a szelektív hulladék gyűjtés lehetőségével. A melléképület hátsó fedett részén találják szelektív hulladék gyűjtőnket. A hulladékot szétválogatva, az üvegeket és italos palackokat kiöblítve, amit lehet összetaposva tegyenek a megfelelő helyre. Segítségüket Földünk nevében is köszönjük!

A vendégházban felszerelt konyha található. Kérjük, ügyeljen annak tisztaságára! A mikrohullámú sütőbe fémet tartalmazó edényt ne tegyen be! A villanytűzhelyet ne hagyja áram alatt, amikor használaton kívül van! Kérjük kedves vendégeinket, hogy távozás előtt a használt edényeket szíveskedjenek elmosni és a hűtőszekrényből a romlandó ételeket eltávolítani

Parkolni az udvarban lehet ingyenesen. A bejáratot minden esetben hagyja szabadon!

Amennyiben kirándulásaihoz további információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Honlapunkon és a házban elhelyezett információs lapon hasznos tippeket talál programjai megtervezéséhez.

Az üzemeltetőnek jogában áll lemondani a szállást, ha a vendég nem tartja be a házirendet.

Kellemes időtöltést, jó pihenést kívánunk!

Vendéglátóik: Szabó Márta és Mizsák Lajos