Amikor nem az vár, amit a képek alapján reméltél

Kaland, amit nem ajánl barátainak az ember…

A jól megérdemelt pihenés …

Már attól a pillanattól izgalomba hozza az embert, amikor válogatni kezd a lehetőségek között.
Sok-sok álomszép hely, gyönyörű fotók,nagyszerű ajánlatok. Néha fáj az embernek a választás, hiszen ha valamelyikre azt mondjuk, hogy IGEN, azzal egy időben sok más helyszínre mondjuk azt, hogy NEM.

Érdekelne, jártatok-e már úgy, hogy a “katalógusban” vagy weboldalon látottakkal erős kontrasztban volt az amit érkezéskor találtatok? Hagytátok-e ott a vakációra kiszemelt helyet azért, mert nem azt kaptátok, amit vártatok, amit megígértek?

Had meséljek el egy tanúságos történetet:

Évekkel ezelőtt barátainkkal közép Olaszországot néztük ki a megérdemelt pihenés céljaként. Közvetlenül a “szállásadóval” egyezettünk. A környék és a szállás is szépnek tűnt. Megszületett a megállapodás, kifizettük a foglalót, és nagyon vártuk a nyaralást.

Megérkezésünkkor is nagyon tetszett az apartman, szép udvar, az udvaron mobil medence, a tenger 200 méter. Megkaptuk a szobákat és bepakoltunk. De nem tervezett módon kalandos pihenés lett belőle… Már első este vakargattuk a fejünket, hogy mit tegyünk. A szobák sötétek voltak, a szellőzés nagyon rossz és mindent átható DOHSZAG csavarta orrunkat!!! Sajnos ez a képeken nem látszott.

A második nap nekiláttunk megoldást keresni.  Egy  településsel odébb találtunk egy új építésű apartmant. Előttünk még lakója sem volt. Hála Istennek akkor rossz idő volt, ezért azt mondtuk az első szálláson, hogy inkább hazamegyünk.  És átköltöztünk az új szállásunkra!  Itt még a konyhafelszerelést is mi csomagoltuk ki!

Végül jól jártunk, de 1200 Km utazás után komoly “orrba verést” kaptunk! Nagyon elkeseredtünk, amikor megérkeztünk. De a szerencse ránk mosolygott.

Vajon melyik lesz jó?

Nem mindig egyszerű a választás a megérdemelt pihenés helyére vonatkozóan!

Az utazás végül hasznos tanításnak bizonyult.

A szálláshelyünk kialakítása során minden ehhez hasonló buktatót igyekeztünk elkerülni. Hiszem, hogy sikerült is.
Megnyitásunk óta minden tavasszal komoly fejlesztéseket végzünk. Szívesen vesszük vendégeink javaslatait is, és igyekszünk ezeknek megfelelően fejleszteni a szállásunkon.

Nagy örömünkre szolgál, ha bizalmat szavaznak nekünk, és ellátogatnak hozzánk. Minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy jól érezzék magukat. Várjuk Önöket szeretettel Bózsván!

SDG 2023

Ha tetszett, oszd meg másokkal is!

Similar Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük