A vendégház bemutatása

Tökéletes környezet a pihenéshez

Mi kell egy jó pihenéshez? Kényelmes szállás, remek programok, és jó “csapat”.  A Zemplén közepén lévő Örömvölgy Vendégházban a kényelmet biztosítjuk. A környéken remek programok érhetőek el. Már csak a jó társaságot kell Önöknek biztosítaniuk. Hogy mivel várjuk Önöket? Itt lent elolvashatják!

Nagy szobák


A vendégház bemutatása során a pihenés szempontjából legfontosabb két nagy szobával kezdek. A szobákba kétszemélyes franciaágyak kerültek. Kemény-hab vákuum matraccal, amit mi nagyon szeretünk. Remélem kényelmesnek találjátok majd!

Az Örömvölgy Vendégház bemutatása - Szoba nagy ággyal
Szoba gyerekeknek

Gyerekszoba


A harmadik szoba szándékaink szerint a gyerekeké. Itt emeletes ágy és egy heverő található. Szülőkkel együtt érkező kicsi gyermeknek egy rácsos kiságyat is biztosítunk, külön kérés nélkül.

Konyha


Egy kiránduláson fontos, hogy finom ételek kerüljenek az asztalra. A feltételeket biztosítottuk. A konyhában elektromos tűzhely és sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló és egy nagy kombinált hűtő-fagyasztó szekrény található.

Felszerelt konyha
Étkező 6 főre

Étkező


Az étkezőben hatszemélyes asztal mellett fogyasztható el jóízűen az elkészített vacsora, de a teraszon talán hangulatosabb ez a családi program. Az étkező jó színtere lehet egy közös filmnézésnek, de izgalmasabb program egy jó kártya, vagy társasjáték parti! Sőt most már léghoki asztal is rendelkezésre áll.

Fürdőszoba


Egy fürdőszoba található zuhanyzóval és WC-vel, valamint egy külön WC kézmosóval. A meleg vizet folyamatosan készíti a kazán, így telt ház esetén sem fogy el az utolsó zuhanyzónál!

Fürdőszoba méretes zuhanykabinnal
Központi gázfűtés és lemezkandalló biztosítja a meleget

Fűtés


Radiátoros központi fűtése van a háznak, de az étkezőben és a nagyobb hálószobában lemezkandallót is használhatnak. Az üvegajtó mögött lobogó, pattogó tűznek meghitt hangulata van

Terasz, kert


A ház és a kert között egy fedett részben árnyékolt terasz található. Meleg nyári napon, és eső esetén is kellemes körülményt biztosít egy kis pihenésre. De az ennivaló is jobban esik itt, akár a konyhában, akár bográcsban készült el!

Terasz kapocs a kert és a ház között